Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ráköthetem a számítógépes...

Ráköthetem a számítógépes erősítőre a micro hi-fi hangfalait? Nem fog kiégni?

Figyelt kérdés

az erősítö egy Typhoon,amihez nem az eredeti kis hangfalak vannak rákötve hanem egy Magnum(DDS 200)kb.15cm magas 8Ω.........az erősít Typhoon Acoustic 2.1 PMPO 50216...de ebbol csak az erosito van meg itt egy kep rola [link]

a hangfal amit ra akarok kotni egy 6Ω os [link]

ezeket a hangfalakat,a hifi mas csak a hangfal van meg ebbol...a hifin nincs aux kimenet

ha rakotom nem fog kiegni a mostani hangal 8omos ezek igy mennek.....a philips hangfal 6 omos az erositore nincs rairva mennyit birna ezert kerdem

2009. máj. 7. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fog leégni, de tudni kellene a teljesítményeket is. Azért amikor kipróbálod, ne tekerd csutkára az erőlködőt.
2009. máj. 7. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:

az erositorol ezt talaltam

Technical Details

Power Output: Woofer: 12 Watt RMS

Satellite: 7.5 Watt x 2 RMS

Frequency Response: Woofer: 40Hz-120Hz

Satellite: 120Hz-20KHz

Audio Input Socket: Input 1:3.5mm stereo plug, Input 2: RCA plug

Audio Output Socket: RCA socket

S/N Ratio: more than 65dB

Separation: more than 40dB

a philips hangfalrol pedig ezt talaltam

SOUND

Output power: 2x150 watts music power

Sound enhancement: Incredible surround, Treble and bass control, Class "D" digital amplifier

LOUDSPEAKERS

Main speaker: 2 way, Bass reflex speaker system, 5.25" woofer, Ribbon tweeter, Speaker grilles detachable

2009. máj. 7. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ránézésre a 2x150-et nem bírja, de azért 2x7,5-be nem fog belehalni, ez tuti
2009. máj. 7. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:
nem 150w szerintem mert azt elfelejtettem oda irni h 75w RSM
2009. máj. 8. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!