Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem működik (kamera)?

Miért nem működik (kamera)?

Figyelt kérdés
ma jött meg az internetről rendelt mini DV kamera ami használható webkamerának sportkamerának is. én sportkamerának szeretném használni de bekapcsoltam tettem bele micro sd kártyát is rákötöttem a gépre. a gép nem tudta felismerni de a töltés elvileg ment. ha leveszem a gépről akkor világít a piros és a kék led is és nem reagál semmire. egy reset után a power gombbal bekapcsoltam és jó volt viszont amint feltettem megint semmi és a következő reset után megint bekapcsolt de világított mind2 led és megint rossz. mi lehet a baja küldjem vissza?
2011. nov. 3. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Webkamerák simán vannak olcsóbbak, ha hozzáadunk egy kártyakezelő egységet és egy akkut pár ezerért, akkor kaptunk egy kis kézikamerát.
2011. nov. 6. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!