érdemes-e csippelni xbox360-at?
Egyáltalán nem érdemes, hogy lenne már az?
"Csippelve" (valójában flashelve) játszhatsz ezer játékkal kb 10%-ban.
Fölösleges, úgyis meg van mindenkinek, hogy milyen típusú játékokat szeret, nyilván nem érdekel minden egyes kiadott játék.
Lemaradsz a multiplayerről, DLC-kről, patchekről. Míg ha eredetizel, ezek mind elérhetők és megsokszorozzák a valóban kedvenc játékoddal eltöltött időt.
Gondolom nyilván mindenki játszik egy jó játékkal sokat, mint sok szarral keveset...
Tehát ha eredetizel, kiválasztod azokat a játékokat, amik valóban érdekelnek, tetszenek, meg lehet őket olcsón venni, nem kell szarakodni az ilyen töréssel, olyan töréssel, minden játék tökéletesen fut.
Igazából többe kerülhet az újraflashelés, ha egy játék kiüti a flasht, mint 4-5 játék megvétele...
És akkor ugye nem is beszéltünk az esztétikai, meg érzésbeli különbségről, amikor egy igényes gyári játékot tartasz a kezedben, meg amikor egy papírtokos verbatim DVD-t...
Hidd el, nem éri meg.
Az előző baromságokat beszél.
"nekem van kb 30 játékom és az összeset kivittem már, nem csak 1-2t."
Ahha, nekem 12 játékom van és még azokat sem játszottam végig 100%-san, hogy játszanál már végig 30 játékot...
"Míg egy eredeti játék 10ezer"
Álmaidban kicsifiú!
A legújabb játékokat is pár hónap elteltével 6-7 ezer forintért meg lehet venni fóliásan, használtan vettem már játékot 1500-ért is, de átlagosan 5 ezer alatt lehet venni őket.
"jó, akinek van felesleges pénze, az ne chipelje ki."
Akinek meg nincs felesleges pénze, az eleve konzolt se vegyen!
Menjen ki helyette a játszótérre mászókázni az ingyen van!
"Akinek meg nincs felesleges pénze, az eleve konzolt se vegyen!
Menjen ki helyette a játszótérre mászókázni az ingyen van!"
így van. akinek kinek játékonként 2-5 ezre, amiben benne van a multi is és egyebek, (singleben csak mit sem ér..) annak hogy van pénze flashelt boxra (ami drágább) meg tévére, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!