Sims2-t bekapcsolom és egy idö mulva a monitor kikapcsol de a gép megy. Mit lehet ilyenkor csinálni? Vagy mi lehet ennek az oka? :/ lécci irjatok
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 19:55
1/4 anonim válasza:
Ezt sajnos én is tapasztaltam. Nem nagyon értek az ilyesmikhez, szóval nem tudom, hogy miért lehet.
Nekem megoldotta a problémát, hogy Reset gombbal újra indítottam a gépet, és megint beléptem a Sims2-be. Ekkor már jó lett.
2/4 anonim válasza:
Szia.
Vagy vegyél egy új videókártyát vagy az olcsóbb megoldás próbálj plusz hűtést alárakni!
De valószínűleg jobban jársz ha újat veszel mert ha egy kártya túl melegszik az igen csak rossz!
3/4 anonim válasza:
Szia nekem is volt ilyen, egyszerüen bejjebb nyomtam és megmozgattam a monitor kábeleit és azóta nem tapasztaltam.
4/4 anonim válasza:
nekem ezt akkor csinálta amikor cd-ről lett telepítve....
megpróbáltam felrakni a dvd változatot és akkor már jó lett...utána rendesen működött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!