Kb.10 másodpercenként be- és kikapcsol a monitor. Mi lehet a baj, és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 13:52
1/8 anonim válasza:
Kezdésnek ellenőrizd az áramellátást, tápkábel jól be van e dugva a monitorba és a konektorba, illetve a monitorkábel megfelelően csatlakozik-e a géphez.
2/8 A kérdező kommentje:
Már megtettem, még mindig nem jó.. következő lépés?
2009. júl. 26. 13:56
4/8 anonim válasza:
A miénk is ilyen volt.Mindig túlmelegedett.
5/8 anonim válasza:
Ez csak nagyon régi monitoroknál fordulhat elő. Ilyen esetben újat kell venni. Én ezt javaslom:
6/8 A kérdező kommentje:
Samsung monitorom van és télen vettem. Mindegy, végülis a garancialevél még megvan :D
2009. júl. 27. 00:12
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy áramingadozás van és nem bírja. Az én monitorom hullámzott (22"-os Samsung illetve BenQ). Nem ártana ha egy villanyszerelő körülnézne. Mondjuk az enyémnél kiderült, hogy az internetkábel közvetlen kapcsolódása miatt volt, szal kellett vennem egy routert.
8/8 anonim válasza:
nekem is samsung van és most is ezzel küszködök..visszaküldtük már de azt mondták megjavították..aztán nem csinálta pár hónapig és most megint..de már nincs garancia.....(Y) sohatöbbet samsung monitor.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!