Dragon Ball Raging Blast 2 játékban S fokozat elérése 2 galaxy mód pályán?
Nemtudom ki mennyire játszik még a Dragon Ball Raging Blast 2. résszel, azért én megkérdezem.
Van a galaxy módban 2 pálya amit istennek se tudok legalább S szintűre hozni.
Az első:
Vegeta(scouter) galaxisa, ellenfél freeza(3. forma, illetve a csata közbe át is alakul egyszer)
Bonus Mission: Start from the Near Death and battle to the very limit!
Player: Start at Near Death
Opponent: Get considerably stronger when remaining health is 3 bar(s)
Több dolgot kipróbáltam. Kipróbáltam azt hogy megpróbáltam kihúzni addig halál nélkül, míg letellik az idő(120 másodperc), mert több hasonló pályánál ez jó módszer volt. Próbáltam csak simán agyonverni, úgy hogy ő ne tudjon megütni közben egyszer sem(használtam super és ultimate mozdulatot is). Próbáltam azt is, hogy ultimate növelő itemet állítottam be, és pár másodperc alatt elintéztem freezát 2 gyors egymás utáni ultimate-el. Illetve próbáltam azt is, hogy beállítottam az auto erő regeneráló itemet, majd kicentizni a harcot, hogy márcsak pár másodperc legyen hátra, és akkor bevinni a végső csapást. Egyik módszerrel se tudtam A++ -nál jobban teljesíteni a pályát.
A második pálya, gyakorlatilag majdnem ugyanilyen:
Tarble galaxisa, ellenfél vegeta(normal verzió, nem változik át csata alatt)
Mission: Start from Near Death and battle to the very limit!
Player: Start at Near Death
Ezen a pályán is kipróbáltam a fent leírt dolgokat, de max A++...miért?Gondolom, hogy vmit nemjól csinálok, de már nincs ötletem, hogy miért adja meg ezen a 2 pályán az S-t a játék.
Ha esetleg vki tudná, az legyen olyan jófej és vésse be ide :)
Már csak ez kellene a platinához.
Előre is köszi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!