Hol lehet Game Boy Advance játékban elemet cseréltetni?
Figyelt kérdés
Elég rég nem játszottam a Pokemon Ruby játékkal, nem rég elővettem, és indulásnál azt írta ki, hogy "The internal battery has run dry, the game can be played, however the clock based events no longer occur." Az interneten találtam, hogy fríssítsem a berry programot, de többször sem sikerült, ezután az elemcseréről videót, de félek csak elrontanám. Ahol vettem ott nem foglalkoznak ezzel, és már újat sem lehet kapni.2011. júl. 20. 16:31
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Végül nem vacakoltam elemcseréléssel, mert ingyen le lehet tölteni GameBoy emulatort és játékot PC-re és okostelefonra is.
Emulátor PC-re: VBALink
Androidra: My Boy!, My OldBoy!
Ezek nekem beváltak, cserélni is lehet velük.
Játékokat úgy tölthetsz le, ha beírod a google-be a játék nevét és utána azt, hogy "rom" (persze idézőjelek nélkül)
Coolrom-on az alternative download link-et ajánlom, mert különben valami programot tölt le, ami teljesen felesleges, hiszen csak a játék kell. A játék .zip-be van tömörítve és .GB, .GBC vagy .GBA kiterjesztésű. Nem kell kitömöríteni, mert a .zip fájlt is megtudják nyitni az emulátorok és így helyet is spórolsz.
2014. jún. 16. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!