Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Keverő pontos bekötése! Az az...

Keverő pontos bekötése! Az az mi micsoda?

Figyelt kérdés

Van 1 Berhinger pro mixer dv626-os keveröm.

És azt szeretném meg tudni hogy a hátulján lévő Out kimenetek micsodák?

Moster?

Booth?

Tape?

A booth és a cue potival mit lehet szabályozni? (tekerős potik)

És van 1 toló piti ami megint csak master feliratot kapott,vele mit lehet állítani?

s még van rajta 3 gomb ami ch-1, ch-2, ch-3 nevet kapták ők mik lennének?

És a talk kapcsoló ami 1 ledet is kapott világít ha be van kapcsolva!?

És van 1 elég érdekes csatlakozó amire az van írva hogy lamp az mi lenne?(lámpát lehet rá csatlakoztatni?)

Előre is köszi a válaszokat!

2011. okt. 10. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Mire akarod egyáltalán használni?

Vagy minek vetted ha ennyire fogalmad sincs a legalapabb dolgokról sem?

2011. okt. 10. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Úristen!!! én nekem nincs keverőm, mert nincs rá pénzem(én nem veszek ilyen minőségtelen "szart" min. pioneer djm 800,900,xone 92 stb.) de mégis tudom h mi, mi csoda! ha ennyire nem értesz hozzá minek vettél? amúgy meg van kezelési útmutató is... -.-"
2011. okt. 11. 04:09
 3/3 anonim válasza:
a Pioneered egy rakas szar nem tudom mire kemenykedsz vele.Kb a leg alja a keveroknek.Azert mert volt egy olyan tvd vagy egy gané autos radiod?Idiota.Ha karomkodni tudsz csak es bevallasod szerint sem ertesz hozza akkor legyszives ne itt osszad az észt...
2012. febr. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!