Keverő pontos bekötése! Az az mi micsoda?
Figyelt kérdés
Van 1 Berhinger pro mixer dv626-os keveröm.
És azt szeretném meg tudni hogy a hátulján lévő Out kimenetek micsodák?
Moster?
Booth?
Tape?
A booth és a cue potival mit lehet szabályozni? (tekerős potik)
És van 1 toló piti ami megint csak master feliratot kapott,vele mit lehet állítani?
s még van rajta 3 gomb ami ch-1, ch-2, ch-3 nevet kapták ők mik lennének?
És a talk kapcsoló ami 1 ledet is kapott világít ha be van kapcsolva!?
És van 1 elég érdekes csatlakozó amire az van írva hogy lamp az mi lenne?(lámpát lehet rá csatlakoztatni?)
Előre is köszi a válaszokat!
2011. okt. 10. 19:17
1/3 anonim válasza:
Mire akarod egyáltalán használni?
Vagy minek vetted ha ennyire fogalmad sincs a legalapabb dolgokról sem?
2/3 anonim válasza:
Úristen!!! én nekem nincs keverőm, mert nincs rá pénzem(én nem veszek ilyen minőségtelen "szart" min. pioneer djm 800,900,xone 92 stb.) de mégis tudom h mi, mi csoda! ha ennyire nem értesz hozzá minek vettél? amúgy meg van kezelési útmutató is... -.-"
3/3 anonim válasza:
a Pioneered egy rakas szar nem tudom mire kemenykedsz vele.Kb a leg alja a keveroknek.Azert mert volt egy olyan tvd vagy egy gané autos radiod?Idiota.Ha karomkodni tudsz csak es bevallasod szerint sem ertesz hozza akkor legyszives ne itt osszad az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!