Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mélynyomó bekötése számítógépbe?

Mélynyomó bekötése számítógépbe?

Figyelt kérdés

Mélynyomót szeretnék venni és érdekelne hogy hogyan működik ennek a számítógéphez való bekötése.

Ezalatt azt értem hogy kell e hozzá erősítő vagy valami ilyesmi.

2011. márc. 10. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:

kell erősítő.

mivel a gépen tudod szabályozni a hangerőt, így elég egy végfok is. pl. egy autóba való. ez azért is praktikus, mert ezeknek 12V kell, ami van a számítógépben is.

2011. márc. 10. 21:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm csakhogy nekem egy hifi rá van kötve a számítógépre és ehhez van 2 darab 100 as hangszóró amik csiptetve vannak a hifihez nemtudom hogy a hifiben milyen erősítő van de nem szeretném lekötni a gépről ezzel együtt szeretném használni a mélynyomót nem tudom ,hogy így megoldható e erősítő nélkül is?
2011. márc. 10. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha hidalható az erősítő (hifi), és be tudsz kötni a mélynyomó elé egy passzív hangváltót, valamint bírja is az erősítő szuflával, akkor rá lehet kötni.
2011. márc. 10. 21:57
 4/5 A kérdező kommentje:

értem

hát lehet jobb egy erősítőt venni de ugy rálehet kötni gépre még hifi mellé?

2011. márc. 10. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elfüstöl a számítógép táp mint állat,mert nem arra tervezték,hogy egy mélynyomó hirtrelen energia a kilengéseit kompenzálja,már ha a számítógépről akarod táplálni.
2011. okt. 22. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!