Kb. mennyiért lehet eladni egy kazettás videokamerát?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 15:43
1/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyet, de amúgy szerintem nem kell senkinek, mikor fillérekért kapni digitálist.
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat,nem volt pontos a kérdés mert siettem :D Szóval kazettás, de van hozzá memóriakártya és akkumlátorral tölthető,egyébként pedig samsung :)
2011. okt. 10. 18:54
3/9 anonim válasza:
Kazettás, az oké, de milyen kazettás? Hi8, VHS, VHS-C, miniDV, stb? Rohadtul nem mindegy ám, mert ha valaki megveszi, annak ez a legfontosabb. Ha újabb cucc, pl. miniDV, akkor szerintem olyan 10-20e-ért el lehet adni... Egy memóriás kamera nem sokkal drágább ennyinél, hiába gagyi még az a szint, de a lényeg, hogy lehet kapni.
4/9 A kérdező kommentje:
MiniDV :) Bocsi,hogy ennyit kérdezek, de ha esetleg senki nem venné meg hogy lehetne tovább adni? Vagy be lehet vinni valahova?
2011. okt. 10. 22:01
5/9 anonim válasza:
Hát mivel ma már a memóriás kamerák a korszerűek, nem sokan vacakolnának a körülményes kazettás-szalagos rögzítéssel, ergo nincs rá kereslet. Talán bizományba be lehet adni valamilyen boltban, de sokat nem fognak érte fizetni, hiszen jó eséllyel nem tudnák eladni.
Inkább tartsd meg, még jó lehet valamire, vagy technikatörténeti érdekesség.
Nekem is megvan még az öreg VHS-kamerám :) Működik még, meg minden, csak hát közben eltelt pár év...
6/9 anonim válasza:
Webkamerának még jó (ha van olyan funkciója).
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ :) De nem csak kamerás mert lehet bele memóriakártyát is tenni :)
2011. okt. 11. 15:10
8/9 anonim válasza:
A DV-s kameráknál a memóriakártyára csak fényképezni lehet (tudtommal), tehát semmivel nem vagyunk előrébb.
9/9 anonim válasza:
Ha nem adtad el, akkor fellehet valamilyen célra használni, mint például térfigyelő kamerának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!