Xbox 360 Slim-et lehet már flash-elni?
Ha lehet akkor ez milyen negatívumokkal jár, azon kívül, hogy elszáll a garancia(mer amúgy egy hónap mulva letellik)?És milyen ára van egy ilyen flashelésnek?És Honnan lehet letölteni ezeket a játékokat, nagyon bonyolult megoldani, hogy működjön is? Ugyan olyan jó, mint az erdeti, tehát nem laggol majd, vagy ijesmi?
Elgondolkodtam, hogy elég sokba kerül, mire megveszek pár játékot, ezért kezdtem rajta gondolkozni.

"pár ezerér kiírja neked DVD-re és elküldi,"
???
Pár ezerért megveszed eredetiben, minden játék menni fog, minden frissítés menni, teljes támogatást kapsz.
Ne legyél már gyökér...

2500ért vettem vadiúj fóliás Mass Effect 2-t, Alan Wake-t.
Ha ennyit kifizetnél egy 40 forintos másolt dvd-ért, akkor birka vagy.

Tudom, rohadt nagy divat most ez a "semmiért nem fizetünk, há hülye lennék, ingyen is letőtöm" hozzáállás, de ez egyrészt lopás, másrészt nagyon sok ember munkájának a pofánsz*rása, harmadrészt meg hülyeség, mert nem éri meg.
Olcsón kell játékokat venni, hidd el lehet, legújabbakat is 1-2 hónap elteltével féláron.
Multizhatsz (hidd el, érdemes, megsokszorozza a játékidőt, és az élmény is jobb), mindenféle frissítés, támotagás, segítség, no meg teljesen más érzés egy igényes eredeti játékok kézbevenni, gyönyörű borítóval, nyomtatott füzettel, (legtöbbször kapsz extrákat is tök ingyen), a dögös lemezt behelyezni a boxba, mint az összehányt papírtokos 40ft-os TDK DVD-k... :)

Vatera, jatekaim.hu.
Jatekaimon 1500-ért vettem Wolfensteint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!