Pécsen van olyan üzlet, ahol flashelnek Xbox 360-at?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ahol olcsón csinálják és megbízhatók.2011. okt. 8. 16:32
2/8 A kérdező kommentje:
Én nem tudom/merem megcsinálni... Többe kerülne a megjavíttatása.
2011. okt. 8. 17:20
3/8 anonim válasza:
Abból a pénzből amiből flashelteted a konzolt simán megtudod venni a játékot amit akarsz. Probléma?
4/8 A kérdező kommentje:
Viszont én nem 1 játékon akarok játszani, hanem többen. :D
2011. okt. 8. 17:27
5/8 anonim válasza:
igazad van!!! énse veszek 10000 1játékot amikor ebböl az árból 10 játékom is lehet! mai világban már a lóvé számit
6/8 anonim válasza:
Tudtommal nincs, legalábbis amikor én kerestem, akkor nem találtam, nézz körül ismerősök között, hátha ők jobban értenek az ilyenekhez, ha nem akkor meg csináld meg magad, ha megy a Windows telepítés, ez sem sokkal nehezebb.
7/8 Buksi123 válasza:
Egy telefonszámot tudok adni, szerintem megbízható mert én is itt flasheltettem a saját xbox-omat... :D
30/2170-512
8/8 anonim válasza:
Buski amit te adtál telefonszámot az az ember hol található?
Mármint Pécsett vagy hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!