Az Omnitronic hangfalak jók?
Figyelt kérdés
megbízható márka?
ilyen hangfalat szeretnék venni :omnitronic DX-2222
2011. okt. 1. 15:29
1/3 anonim válasza:
Hát nézd...
Nincs tapasztalatom, de amiket írnak róla, az alapján kimagasló az ár/érték aránya. Egy SAL kategória tudását szerintem simán nyújtja.
Elvégre német márka. A 99dB/W/m érzékenység kegyetlenül jó. Ha valóban 30Hz|-10dB az alsó határfrekvenciája, akkor a mélyet is jól adja.
Amúgy itt van róla leírás, fórum: [link]
2/3 anonim válasza:
Omnitronic nagyon nagyon gagyi, mind felépítésében, mind hangjában. Omnitronic semmiből se gyárt jót. Egy forintot ne adj érte.
3/3 anonim válasza:
A DX típusúak sajnos nem jók.
Fars,zörgő hatású basszus,csörgő csattogó közép+magas. Kb.20-25 évvel ezelőtti disco feelinget keltette bennem mikor házibulikban hallottam.
Viszont a DS típusúakat már merem ajánlani,ezek már azért dinamikusabb és erőteljesebb hangzást adnak
Nem tudom h hova kell de ez nagyobb házibuliba is eleget tesz.
Omnitronic DS 153
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!