Sal VB 2000 es autós fejegységhez milyen erősítő, hangfalak és szubláda passzolna?
Attól függ mennyire vagy vájt fülű. Én legszívesebben lebeszélnélek róla. Hifivel foglalkozom és ebből kifolyólag jó pár darabbal találkoztam. Sajnos. Sokan megveszik mert olcsó. Itt is kezdődik a probléma. Nincs hangja, illetve akarom mondani csúnya a hangja. Nincs elég kimenő jele a kimenetén és nem tudja kellően meghajtani az erősítőt. Ha SD kártyáról halgatod a zenét akkor ha kikapcsolod újra meg kell neki mutatni, hogy van benne kártya. Ergo, azt sem tudja a kártyán hol járt a zenék között. A rádiója egyenesen nulla. Csak bika erős adókat tudsz vele hallgatni nagyon jó antennával. Ha javasolhatom akkor inkább gyűjtögess egy kicsit még és vegyél egy Kenwood-ot, Pioneer-t vagy ha nagyon jót akarsz akkor mindenféleképpen Alpine-t vegyél. Esetleg a Clarion még szóba jöhet. AJVC-t felejtsd el mert azoknak is kicsi a kimenő jelül és gyakran lesznek fej hibásak.
Remélem tudtam valamennyit segíteni!
Ja! Hangszóró! Hertz-et vegyél előre ha jót szeretnél, hátra Kicx nagy ovált javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!