Megéri most venni Xbox360-at?
Úgy hallottam, hogy 2013 végén, esetleg 2014 elején jön az új Xbox. Nemsokára egyetemre indulok, de a Formula-1 a mániám, ezért gondolkodtam azon, hogy berúházzak-e egy Xbox360-ra. Arra lennék kíváncsi, hogy megéri-e most venni, mikor már borítékolható az új eszköz érkezése? Kb. meddig fognak megjelenni hozzá játékok az új Xbox érkezése után? Milyen típust ajánlotok? Biztos, hogy kalóz játékokat futtatnék rajta, nincs anyagi keretem eredetire...
Azért tettem fel itt a kérdést, mert bízom abban, hogy nem csak elvakult Xbox-osok válaszolnak majd.
Helló!
Szerintem is érdemes venni gépet, de nagyon körül kell nézni a piacon, főleg ha esetleg használtat veszel!
Elég nagy a szórás ár tekintetében.
Ha új gépet szeretnél, akkor már csk a slim változatot tudod megvenni amit az előttem szóló is említett. Ha viszont használtat veszel akkor mindenképp 2009-es gyártmányút vegyél annál régebbit ne! Nekeem ugyan 2008-es gépem van, és eddig nem is volt vele gond, de ez még csak az utolsó előtti szériás alaplap-al szerelt.
Nem akarok belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy jasper-es alaplapú gépet vegyél ha használtan veszed a boxot.
Flash:
Nekem fashelt a gépem és nincs bennolva a liverol, viszont ismerősömé bannolva van. mire jó a live?
Pl a bennolt gépen nem lehet divx videókat nézni, mert nem tud kódeket letölteni a live-rol, nem lehet addonokat letölteni játékhoz, sem demókat.
A demók tapasztalataim szerint nem túl nagy számok...1-3 órát el lehet velük lenni, de hamar megunható mivel álltalában egy kis részlet van csak a játékbol bennük.
Tehát nem ez az elsődleges szerintem ami miett jó ha live-ra tudsz csatlakozni.
Új gépet 65 körül lehet venni flash-el együtt, és az új flash-ekel elég kicsi az esély a bann-ra.
Játékok:
A legújabb játékokat nem fogod megtalálni csak hetekel később vaterán és akkorsem 1-2e-ért viszont az is igaz, hogy sok fölösleges játékot is le lehet szedni netröl...régebben én is beleszaladtam ebbe a hibába. Érdemes mindíg videókat keresni a kiszemelt játékrol a neten, nem trailert mert abbol nem nagyon derül ki mien is a játék belültöl, hanem gameplay-eket mikor valaki játszik és az van felvéve. abbol megnéz az ember párat és 100%ban el lehet dönteni, hogy érdekel e a játék vagy sem.
Szóval vannak a flashnek jó és rossz oldalai is, de el kell dönteni mit is szeretnél. live nélkül is fognak menni a játékok gond nélkül, csk az extrák nem lesznek elérhetőek, és a játékfrissítések. magát a gépet prndrive-rol is lehet frissíteni gond nélkül.
TV:
Én mindenképpen vagy az lcd tv-t vagy pc monitort ajánlom az xbox-hoz, a sima képcsöves tv-n nem igazán élvezhető a játék..nem olvashatóak tisztán a feliratok, meg hasonló dolgok...márpedig sokszor elengedhetetlen tud lenni.
Kiváncsi vagy valamire még akkor kérdezz nyudodtan!
Kösz neked is a segítséget!
A Live dolog számomra nem igazán aktuális, mivel tudtommal fizetni kell az éves díjat. Nekem csak egy "mezei" konzol kellene, amivel nem kell azon stresszelni, hogy "teljesítményre vagy minőségre állítsam a 3D beállításokat?!" meg hasonlók (mint PC-n), hanem futnak a játékok gond nélkül. A flash dolgot szintén támogatom, mivel a pénztárcám nem feneketlen. LG 22" FullHD monitorom van, biztosan ezt használnám a célra.
Sokkal jobb egy XBox, mint a gépet újíttatni ~2 évente.
Még egyszer kösz nektek!
Helló!
Live nem fizetős....van teljesen ingyenes része, és új account-al 1 hónap ingyenes teljes live hozzávérést kapsz.
A fizetős és az ingyenes rész között annyi a különbség, hogy ingyenesen pár dolog nem elérhető...videóchat meg hasonló dolgok
frissítések, demók, videók így is elérhetőek...
Annak viszont ollvas utánna mielőtt felmész live-ra, hogy meik dashboard verziónál áll vissza alapra az xbox...én is így jártam...utánna lehet vinni újraflash-elni....nem vitte onnantol az írott lemezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!