Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Még megéri xbox360-at venni?

Még megéri xbox360-at venni?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy nem fog túl hamar elavulni
2010. dec. 4. 08:23
 1/3 anonim válasza:

igen

de elég drágák a játékok hozzá!

2010. dec. 4. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
a 360at 2004ben mutatták be az E3 expón és 2006ra lett az xbox leváltója szóval még legalább két és fél év ha az ideji expón bemutatják a következőt
2010. dec. 4. 09:53
 3/3 famousboy ***** válasza:

tuti nem mutatnak be mostanában új Xbox-ot, csak most jött ki az új 360, amúgy megéri még venni, nekem flashlet régi 360-am volt, de váltottam új 250GB-ra a LIVE miatt.

ha warezmentesen akarsz vele játszani, akkor 63.000 Ft-ért már lehet új 250GB-ot venni, ha kell hozzá 2 játék is, akkor a Forza3 DVD-n és Alan Wake letöltőkód formájában jár hozzá, de így párezer Ft-al drágább. Nekem az utóbbi van, 66.000-ért vettem postaköltség nélkül itt: [link]

2010. dec. 4. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!