Melyik jobb füles ezek közül?
Figyelt kérdés
Razer orca Stereo
vagy
ROCCAT Kulo Stereo
Játékra,zene használnám!
2011. szept. 23. 12:25
1/6 anonim válasza:
Nekem a második szimpibb, de ízlés dolga.
2/6 Panda Péter válasza:
vegyél inkább egy normális AKG-t, sennheisert, audio technikát...
3/6 anonim válasza:
Sennheiser, AKG vagy Pioneer.
Főleg Sennheiser, de a másik 2 sem szar.
4/6 Panda Péter válasza:
a senn színezi a hangot és túlárazott, a pio nem tudom hogy került ebbe a listába, egyáltalán nem hifi minőség. akg-t vagy AT-t mondanám elsősorban, a sennt csak azért írtam bele mert van aki szereti a színezett hangzást.
5/6 anonim válasza:
Erről a színezett hangzásról még nem is hallottam, ez mit is jelent (csak mert Sennheiser fülesem van?
Amúgy tényleg elég túlárazott ITTHON, külföldről megrendelve simán féláron van, még szállítási díjjal együtt is.
6/6 Panda Péter válasza:
olyan frekitartományokat emel ki amiket nem kéne. van akinek ez kifejezetten tetszik, van, akinek a semlegesebb hangzás jön be. az AT a térrel trükközik, az AKG meg próbál hangfalas hangzású maradni. ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!