Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik füles a jobb? (lent)

Melyik füles a jobb? (lent)

Figyelt kérdés

1.: [link] (miaz a bandridge?? jofajta?)

2.: [link]

3.: [link]

4.: [link]

5.: [link]

Hozzáértő segíthetne hogy melyik erősebb.

Még annyit hogy samsung galaxy minihez lesz (aki ismeri ez a telefon nem fogad el minden sz@r fülhallgatót) a gyári nokia fülhalgatómmal próbáltam ki de a mély hangoknál kihagyott a zene mert nem tudta kiadni a hangot szoval légyszi melyik az amelyikkel a nagyon mélyet is és a magasat is tisztán kiadja?

ha valami kérdés még van írjatok nyugodtan köszi előre is

2011. máj. 9. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
annyit mondok: sennheiser, pioneer, akg
2011. máj. 9. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor más fülessel is ki fog hagyni, az erősítő belső szabályzója vágta le a zenét.
2011. máj. 9. 22:58
 3/7 Furjadék* ***** válasza:

Nokiánál azért nemvolt jó, mert az bármely meglepő, de NOKIÁRA van optimalizálva, szal valami különleges cucc van bene.Volt Nokia 5800-ám, vettem hozzá fülest, nagyon jól szólt.Vettem iPod Touch 4g-t, kipróbáltam, mintha nem kapott volna normális jelet, vagy nemtom.Szal sem a fülh. sem a telefon nem szar, csak nem kompatibilis.

Egyébként ja: Sennheiser Akg, Philips, Sony

2011. máj. 9. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem nezem meg a linkeket, mert sokaig tartana, de amelyik Sennheiser, azt nyugodtan megveheted.
2011. máj. 10. 13:41
 5/7 A kérdező kommentje:
genius, philips, verbatim
2011. máj. 10. 13:51
 6/7 A kérdező kommentje:
mármint ezek vannak ott
2011. máj. 10. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem philips
2011. máj. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!