Megkaptam a flashelt xboxom a szerelőtől, aztmondta, hogy ami 8.5 gigánál többet foglal az már nem fut el. Van ilyen játék egyáltalán jelenleg?
Figyelt kérdés
Hogyha van akkor légyszi mondjátok már el,hogy bírnám megnézni...2011. szept. 20. 14:41
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem kéne kontárokra bízni a gépedet, ha tartósan használni szeretnéd...
2/5 A kérdező kommentje:
Nem kontárok,innen veszem a műszaki dolgaim 4 éve és mind hiba nélkül fut,a fél város oda jár.
2011. szept. 20. 14:49
3/5 anonim válasza:
Igen, vannak ilyenek, azok a játékok, amelyek 2 DVD-sek, pl. Mass Effect 2, Forza 3, vagy Star Wars: The íforce Unleashed stb.
A jövőben kijövő játékok között is sok ilyen lesz.
Egyébként ezt nem értem, hogy ez miért van így, milyen verziójú flash egyébként?
4/5 A kérdező kommentje:
Hi!
Időközbe megkaptam a választ máshonnan,1 más formátumú dvd-re fogják a közeljövőbe írni a játékokat,az első ilyen játék szeptemberi. (driver san fransisco)
2011. szept. 21. 14:58
5/5 anonim válasza:
Igen, XGD3-nak hívják.
Az össze közeljövőben megjelenő nagyobb játék (pl. MW3, BF3, Rage, Forza 4, Skyrim, stb.) mind ilyen formátumot kap majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!