Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy kell a tv-n filmet nézni?

Hogy kell a tv-n filmet nézni?

Figyelt kérdés
A Sharp LC-32D653E - n?
2011. szept. 19. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért nem olvasod el a használati utasítást? Abban szó sincs arról, hogy filmek bármelyik formátumát is le tudja játszani. Idézet a használati utasításból:

Ebben a módban képeket tekinthet

meg és zenét hallgathat külső USB

eszközökről. Az ebbe a módba

való belépéshez válassza az

„USB” lehetőséget a „BEMENET

FORRÁSA” menüben.

2011. szept. 22. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja, így könnyű okosnak lenni, ha elolvasod. De a kedves kérdező még a kérdése lényegét sem írta le. Így művészet válaszolni.
2011. szept. 23. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, elolvasom, de nem úgy, mint a kérdező, nekem teljesen más TV-m van, de felmegyek a netre és ráment 10 percem és megkerestem, azután olvastam, válaszoltam...
2011. szept. 23. 14:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor biztos nem tudja.. kösz a válaszokat..
2011. szept. 24. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként ilyen flash drivra fel lehet írni egy filmet, és az valamin lejátszható? Gondolom, ha egy MP4 lejátszóra felmásolhatok videót, akkor az le is tudja játszani. No de ezt az "anyagot" átvihetem más készülékre?
2011. szept. 24. 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Igen, minden további nélkül működhet ez a kombináció.

Nézz körül MÉDIAPLAYER eszközök között, de már sok TV is tudja.

Némelyik persze finnyás az ilyen-olyan formátumra, de vásárlásnál ezt meg kell nézni...

Nekem a HD-s műholdvevőről megy az USB/pendrivos lejátszás.

2011. szept. 24. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!