Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen az e-bookon filmet nézni?

Milyen az e-bookon filmet nézni?

Figyelt kérdés
Élvezhető annyira, mint laptopon, vagy a sötétebb, szemkímélőbb háttér miatt kevésbé szép a képe? Könnyen rá lehet rakni egyébként filmet meg képeket?
2011. okt. 6. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:

lévén hogy elve nincsenek "színek" elég gáz már ha képes lenne rá a e-ink olvasó.

Ha filmet is akarsz nézni akkor kindle fire

2011. okt. 6. 23:14
 2/10 A kérdező kommentje:
De én úgy tudom, hogy lehet kapni színes e-book olvasót. S nem is drága.
2011. okt. 6. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:

A színes e-book olvasót úgy hívják hogy tábla gép és a kijelzője LCD vagy TFT.

Az e-ink technológiában létezik színes is de baromi drága még.

[link]

2011. okt. 6. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:
e-inken nem fogsz filmet nézni. Láttál már e-ink kijelzőt? Egy oldal lapozás is ~fél másodperc, ráadásul megjeleníti a kép negatívját is olyankor. Szóval ~1,5 fps-el a legjobb esetbn is diavetítést nézhetsz.
2011. okt. 7. 08:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Ok, köszi én amúgy erre gondoltam:

[link]

De lehet, hogy a tablet pc-t puhatolózom körbe.

2011. okt. 7. 16:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem e-ink :)
2011. okt. 7. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Úgy van ahogy az előző mondja és itt vissza is értünk a 23:49 válaszomhoz.

Ez ráadásul még a képen is gáz a képminőség, amit vissza ad (Kung fu panda PS-el van rátéve).

Nézd csodák nincsenek. Ha valaki az Amazon Fire ára alatt ad ki egy ilyen csoda masinát, az akkor valami sántít lévén, hogy az Amazon a sajátját gyakorlatilag gyártási költségen (időnként alatta) árulja.

2011. okt. 7. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
23:46 bocsi...
2011. okt. 7. 17:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Ok, most már lemondtam az e-bookról, meglátom a tablet pc-vel mi lesz. Azon is lehet e-bookot olvasni, de abból is csak olcsót néztem.
2011. okt. 7. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Kissé papagájnak érzem magam, de a táblagépek piaca is elég leosztott és nincsenek csodák a Apple Samsungnak köszönhetően.

Azonban az átlag táblagépen a fényes felület miatti becsillanás neheziti a tartós olvasást, ha sokat akkarod e-könyv olvasásra használni.

Ezért volt értelme, hogy kijött a Kindle a Fire-el.

Ár érték arányban, amúgy nem igen találsz jobbat.

Ziher, hogy ezt nem írom le még egyszer itt. :)

2011. okt. 7. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!