Oliver38 kérdése:
Skpyem elromlott s ezt irja :h már bevagyok jelentkezve pedig nem v ijesmit irés uninstaláltam a skypet (ccleaer em van) nah a registrty t hol talátlom mert látam már ehez comentet ccleaner ben van? V mi? Mert nagyon szeretnék skypezni :D
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 11:32
1/5 anonim válasza:
A választ nem tudom, de nem biztos, hogy elromlott hanem valaki feltörte és mindig be van jelentkezve a te azonosítódon ezért írja ezt neked.
2/5 A kérdező kommentje:
figyi nem feltörték hanem lefagyott a gépem és tán ez a gond mert amikor megynitnám azt irja h v mijen config fálj
hibás :S
2011. szept. 18. 11:41
3/5 A kérdező kommentje:
hoppsz skype×
2011. szept. 18. 12:09
4/5 anonim válasza:
Figyi a helyesírásod csapni való inkább azzal kellene foglalkoznod. Meg baromi jó idő van és inkább kimehetnél, mint hogy a hülye gép előtt szarod el a napot. Én mentem is.
5/5 A kérdező kommentje:
hát lehet ki is fogok menni az kertbe de skypolni is szeretnék
2011. szept. 18. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!