Miért vannak büntetve azok is akik nem szolgáltak rá a büntetésre, csupán a számítógépükre régebben be volt jelentkezve az idő alatt "banolt" user?
Nagyon szeretem a gyakorikerdesek.hu oldalt. Elég sokat "járok" itt. Sok kérdést teszek fel, és sokat válaszolok meg. Előfordul amikor az ember hibázik, nincs tökéletes ember. A kérdésem a következő:
Egyik ismerősöm/ jó barátom is regisztrálva van az oldalra. Sok időt töltött itt. Valami konfliktus miatt letiltották őt. A problémám a következő: azóta a számítógépemről amit ő is néha használt nem tudok fellépni, illetve a munkahelyemen sem tudok fellépni már régóta mert valószínűleg anno egyik kollégát is tiltották.
Gyakorlatilag nem tudom használni az oldalt. Most is szüleimnél vagyok, azért tudtam belépni.
Miért van az hogy egy ember meggondolatlansága miatt az olyan emberek is megfizetnek akik tényleg nem tettek semmi rosszat.
Megértem tökéletesen hogy védeni kell a rendszert, de így az olyan felhasználók előtt is "bezáródnak a kapuk" akik nem szolgáltak rá a büntetésre.
Ezek szerint ha "az az elvetemült" aki ki van banolva az oldalról belépked mondjuk 100 számítógépre akkor azok tulajdonosai soha nem tudnak majd ide belépni? Van erre valami megoldás/gyógyír? Légyszíves segítsetek. Köszi előre is.
Gondolom, a saját gépedről regisztráltál, írj a moderátoroknak, hogy nem tudod használni az oldalt, mert a gépről letiltottak más felhasználót, aki nem te vagy. Esetleg, ha korábban Firefoxot használtál, ehhez az oldalhoz használj Crome-ot. Erről a gépről is tiltottak már le mást - valójában engem, vagyis az én profilomat másik néven, csak éppen nem én, hanem a szobatársam ökörködött. Én írtam, hogy mi a helyzet, és szeretném használni az oldalt.
Egyébként nem is kell 100 külön gépről használnia az oldalt, elég, ha egy iskola vagy kollégium rendszerét használja, ahol közös az IP cím, és egy miatt szívhat az egész banda. Például, mivel erről gépről lett letiltva a másik profil, igaz, mobilnetről, de most közös az IP cím a ház összes gépével, és kezdetben nem tudtak mások, pl: tesóm regisztrálni a bannolt profil miatt. De ez meg rossz, mert akik marhulni járnak ide, általában nem ütik meg a tizennyolc éves korhatárt, és úgyis rengeteg lehetőségük van különböző helyekről regisztrálni és belépni. Remélem, nem mentem el nagyon az off irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!