Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legjobb fülhallgató...

Melyik a legjobb fülhallgató aminek a basszus minősége elég jó?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy olyan fülhallgatóra ami minőségi és nem átverés az ára. A legfontosabb amit szeretek az a MÉLY hangzás és a BASSZUS. De semmiképp sem fejhallgató mert a telefonom azokat nem bírja el. A boltokban eddig nem találtam ami tudna olyan basszust nyújtani mint a SAMSUNG S5 mp4 fülhallgatója. Csak sajnos ez (úgy tudom) boltban nem kapható. Szükségem lenne pár tanácsra, hogy mit érdemes venni.
2011. szept. 16. 23:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Azért megsúgnám itt mindenkinek...

Egyáltalán nem az a f@sza füles, aminek húdesok basszusa van...

2011. szept. 17. 09:26
 12/22 anonim ***** válasza:

Előző:

ez egyértelmű, de ezt most hagyjuk.

Ja és Samsung-ról nagyon lebeszélnélek.

Oké, hogy az is jónak tűnik, de csak egyszer próbálj ki egy Sennheiser-t.

Samsung a hangtechnikában nem márka, Sennheiser meg a top1.

Hiába gyárt jó telefonokat/tv-ket/stb-ket a Samsung, mindenbe ő sem lehet jó.

Agybadugós ajánlott mindenképp, de valami normális márka.

2011. szept. 17. 18:07
 13/22 A kérdező kommentje:

Téma lezárásaként:

Sikerült mind a kettőt kipróbálnom.

A Sennheiser nyert (CX-300 II), de nem sokkal! Szóval a Samsung s5 mp4 fülese ami kb 5000.- a Sennheiser 10.000 Ft-os árával szemben vitatható. Ha maximális basszusra vágyik az ember akkor mindenképp Sennheiser, de ha olcsón akar kijönni és megelégszik egy kicsit rosszabb basszussal akkor Samsung s5 füles!

(Nekem csak a fülbedugó minusz pont a sennheisernél!)

2011. dec. 28. 14:32
 14/22 anonim ***** válasza:
5k-ért meg inkább Sennheiser CX200-II
2011. dec. 28. 17:07
 15/22 anonim válasza:

Csáo, ne hallgas senkire :) Bemész Store Garage üzletbe és ott tudsz venni fülhalgatot... Skullcandy, ilyen koponya a logoja.

Hallod, ha bedugod a füledbe már nem hallasz semmit és még nincs rajta hang :) az ára viszont elég drága :) 10ezer forint, de 2 év garancia van rá.

Sokat futok és a fülemböl 1-etlen egyszer sem esett ki és nem fáj a füled tölle :) basszus meg a menyország :DDDD Szoval ajánlom neked :) Minimális hang is elég hozzá és ugysem hallasz semmit ami körülötted van :) Énis nem rég vettem és imádom

2013. jún. 27. 16:25
 16/22 anonim válasza:
én is vettem egy skull candy-t. tök jó volt bírta teljes 2hónapon át.;)
2013. aug. 9. 22:52
 17/22 anonim válasza:
a skullcandy nagyon jó..ha van valami idegesítő ismerősöd aki b*sztat ...azellen nagyonjó (Y) :D
2014. febr. 5. 17:46
 18/22 anonim válasza:
CX175 basszusa simán veri a CX300-ét vegyél CX175-öt!!!!
2014. febr. 25. 20:02
 19/22 Fuuton ***** válasza:

Az LG G2 is konyít kicsit a zenéhez :)

Én jelen pillanatban is a gyári fülesét, a QuadBeat2t hallgatom, és eszméletlen.

Olyan, mintha egy stúdióban ülnék.

2014. jún. 6. 08:00
 20/22 Fuuton ***** válasza:
Amúgy az LG G2 a 2000 forintos Canyon fülest is úgy meg tudja szóllaltatni, hogy csak na
2014. jún. 12. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!