Melyik a legjobb fülhallgató aminek a basszus minősége elég jó?
Azért megsúgnám itt mindenkinek...
Egyáltalán nem az a f@sza füles, aminek húdesok basszusa van...
Előző:
ez egyértelmű, de ezt most hagyjuk.
Ja és Samsung-ról nagyon lebeszélnélek.
Oké, hogy az is jónak tűnik, de csak egyszer próbálj ki egy Sennheiser-t.
Samsung a hangtechnikában nem márka, Sennheiser meg a top1.
Hiába gyárt jó telefonokat/tv-ket/stb-ket a Samsung, mindenbe ő sem lehet jó.
Agybadugós ajánlott mindenképp, de valami normális márka.
Téma lezárásaként:
Sikerült mind a kettőt kipróbálnom.
A Sennheiser nyert (CX-300 II), de nem sokkal! Szóval a Samsung s5 mp4 fülese ami kb 5000.- a Sennheiser 10.000 Ft-os árával szemben vitatható. Ha maximális basszusra vágyik az ember akkor mindenképp Sennheiser, de ha olcsón akar kijönni és megelégszik egy kicsit rosszabb basszussal akkor Samsung s5 füles!
(Nekem csak a fülbedugó minusz pont a sennheisernél!)
Csáo, ne hallgas senkire :) Bemész Store Garage üzletbe és ott tudsz venni fülhalgatot... Skullcandy, ilyen koponya a logoja.
Hallod, ha bedugod a füledbe már nem hallasz semmit és még nincs rajta hang :) az ára viszont elég drága :) 10ezer forint, de 2 év garancia van rá.
Sokat futok és a fülemböl 1-etlen egyszer sem esett ki és nem fáj a füled tölle :) basszus meg a menyország :DDDD Szoval ajánlom neked :) Minimális hang is elég hozzá és ugysem hallasz semmit ami körülötted van :) Énis nem rég vettem és imádom
Az LG G2 is konyít kicsit a zenéhez :)
Én jelen pillanatban is a gyári fülesét, a QuadBeat2t hallgatom, és eszméletlen.
Olyan, mintha egy stúdióban ülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!