Melyik a legjobb fülhallgató aminek a basszus minősége elég jó?
Sennheiser az ajánlott márka, azon belül is a CX300-II.
Persze nem ez a legjobb, mivel 10x ennyi pénzért is van még Sennheiser, de elfogadható árban (itthon 8-9k) ez a legjobb.
Basszusa is beszarás olyan jó
elfelejtettem leírni, hogy a fülbedugós nem az én kedvencem
könnyen meg lehet am szokni? vagy ha kicsit más a fülem kiesik?
de a samsung s5 fülesét próbáltátok már? mert az azért nem semmi, tehát ez így megnehezíti a dolgom
és meddig bírja a sennheiser? mert a samsungé 1év
tehát ha vki olyan mondaná aki próbálta mind a 2-t az döntő válasz lenne :)
ha kipróbálod a sennheisert, akkor lósz@rnak fogod tartani hozzá képest az S5 basszusát.
mi az, hogy meddig bírja a Sennheiser? 2 év gari van az összesre. az enyém 1 éve van meg és teljesen tökéletes, pedig sokat használom és hurcolászom mindenhova
szia
multkorába vettem egy samsung corby TXT -t
és adtak hozzá gumis végű fülest
DE AZ KU*VA jól szólt
gyárilag nekem fehér volt amit most be linkelek az fekete
de ugyan az és 3.5 jackes
a telenor boltban megkapod 3490Ft-ért
ez nem vakítás h. ennyiért biztos csak ijen szar lessz gondolná valaki, DE NEM ,NAGY MÉLY/BASS KIEMELÉS ojan jó benne h. csak le esik az állad.
amikor én elsőre ki próbáltam vagy ha nem 5 percig tátva maradtt a szám ekkor semeddig :))))
én most rá akarlak beszélni nagyon jó.HIDD EL :D
előző vok.
bizony nagyon jó és nem fog ki esni a füledből nekem nagyon Tapadtt ha lehet így mondani :)))))))))))))))
és meg lehet szokni ijen után, biztos nem fog kelleni hagyományos !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!