Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik fényképezőgép jobb...

Melyik fényképezőgép jobb ezek közül?

Figyelt kérdés

[link]

Ezeket néztem ki.

Lehetőleg minél olcsóbbat szeretnék, mert úgy hamarabb meg tudnám venni. De inkább gyűjtök még kicsit, ha ezek nem annyira jók.

Bár annyira nem kell nekem jó, de azért szép, nagy felbontású képeket szeretnék készíteni.

Nem tudom, hogy manuális beállítás kell-e nekem, mert igazából azt sem tudom mit jelent az..

2011. szept. 10. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Összehasonlító lista üres. :-(
2011. szept. 10. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Hmm, pedig nekwem behozta még előbb, akkor linkelem egyenként:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 10. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
A Canon és a többi között fényévnyi a távolság. Az SX130 a legjobb gép ebben a kategóriában. A Fujit és a Kodakot örökre felejtsd el, a Nikon lehetne még ellenfél, de nincs kézi zársebesség és rekesz állítási lehetőség. Én is az SX130-ob gondolkodtam, de végül is Canon SX230-at vettem, és nem nem bántam meg. Volt olyan hely, ahol 65 500-ért megkaptam, csodálatos gép, Full HD video felvétel van benen, és nagyon jó videót csinál, felvétel közben lehet zoomolni (nem hallatszik bele), van autófókusz. De az SX130-al sem jársz rosszul. Ha rám hallgatsz, a Canon típus mellett maradsz. Ami egyedül nem tetszik az SX130-ban, a két ceruzaelem nem ad elegendő energiát, vakus felvételnél hoszabb a várakozási idő, és csak nagyon jó minőségű akuval baírja valameddig. Az SX220-230 lítium akkus, vettem két darab tartalék akkut (1900.- Ft az utángyártott), és nincs gondom.
2011. szept. 12. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:
sokan írták már, hogy fujit ne vegyek, pedig itt az optikai zoomja is több. nem nagyon értem mért, de mindegy :D akkor szerintem a canon lesz, most erre van csak pénzem, de szerintem elég nekem ez is :)
2011. szept. 12. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát... az optikai zoom nem minden. Maradj a Canonnál.
2011. szept. 13. 13:58
 6/8 A kérdező kommentje:
oké, az lesz :)
2011. szept. 13. 14:39
 7/8 anonim válasza:
A kodak a jó egyik főiskolás tanáromnak is olyanja van és ku*** jó képet csinál
2011. szept. 15. 15:25
 8/8 A kérdező kommentje:
ja, csk az lehet egy félmillás gép, bár nemismerem miket gyárt
2011. szept. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!