Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik fényképezőgép a jobb,...

Melyik fényképezőgép a jobb, az elemes vagy az akkumlátoros?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztlatok, melyik bírja jobban? Én jobb szeretem az akkusat, de estleg vki mást gondol?
2011. júl. 13. 13:26
 1/6 anonim válasza:
elemest ne vegyél!
2011. júl. 13. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elemeset jobbnak tartom. Ugyanúgy tudsz bele (elemformájú) akksit tenni, csak épp 5 év múlva nem kell kínai utángyártott akksit kotorászni bele, hanem bemész bármelyik boltba és veszel új akksit bele.
2011. júl. 13. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:
1-1. egyéb vélemény?
2011. júl. 13. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Az elemes azért jobb, mert abba is tudsz akkut tenni (tölthető elem) viszont ceruzaelemet a világ bármely országában, bármelyik benzinkúton vehetsz akár hajnal 2-kor is, ha a tölthetőd lemerülne.

Az akku (gyári, nem ceruzaelem méretű) mellett szól a nagyobb kapacitás.

2011. júl. 15. 12:14
 5/6 A kérdező kommentje:
nekem azért nem tetszik az elemes, mert azért amelyikbe 4 ceruzaelem kell, nem tudom, nekem gázosnak tűnik, nehéz is, meg 4 elem....olyan ósdi hatása van...és eddig elég rossz a tapasztalatom a töltős elemekről, pedig próbáltam Energizert, Duracellt venni. De azok is mindig hamar lemerültek. Most nem töltős Vartát vettem, és az sokkal tovább bírja, mint a töltősek...de az elég drága, állandóan venni új elemeket.
2011. júl. 15. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerek olyan (újabb) fényképezőt, amibe 4db ceruza méretű (AA) elem kell. Legfeljebb valami nagyon komoly gép, de az eleve anyagból van.
2011. júl. 15. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!