Milyen tabletet érdemes venni?
A közeljövőben szeretnék egy tabletet venni, de mivel ez csak egy kezdeti ötlet egyelőre fogalmam sincs milyet érdemes venni, aminek az ára még sincs az egekben.
Jó lenne egy olyan 80-100 ezerből megúszni, de nem tudom milyen úton induljak a keresgéléssel. Persze nem árt ha nem valami kínai utánzat. Tudnátok némi hasznos tanácsot adni?
Főleg internetezésre (e-mail, skype, böngészés) használnám, olykor némi unaloműző filmnézés, játék, nagyjából ennyi is. Nem szeretnék erre alkalmas, kb ugyanilyen árkategóriás telefont venni, laptopom van, ezért gondoltam egy tab-re. Kölcsön volt néhány hétig egy Ipad-em, azt hiszem ezért kattantam rá a témára.
Az ár viszont sajnos számít, így az Ipad 2 és társaik felejtősek.
Egy ismerősöm a Samsung Galaxy Tab-jeit ajánlotta, de ebből is több van, nem tudom melyiket lenne érdemes. (Tudom, ebből is van Ipad-hez hasonló árkategóriás, nyilván az is kilőve)
Illetve, arra is örülnék ha válaszolnátok, hogy ilyesmit használtként érdemes-e venni vagy jobb ha tejesen új, garanciás?
Van olyan "jól bevált" bolt vagy oldal, ahol viszonylag olcsón lehet ilyesmiket venni?
van a tavalyi 7"-os Samsung Galaxy Tab, az kijön ennyiből.
most jelent meg a 7.7 de az szerintem tul drága lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!