Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek érdemes Androidos...

Szerintetek érdemes Androidos Tabletet venni tudja azokat mint a Windows?

Figyelt kérdés

Itt van a gép:

[link]

Vagy a Windowshoz ragaszkodjak, tapasztalatok, és ebben van CD olvasó mert én nem látok de sztem kellene benne lennie nem? Ja és honnan állapíthatom meg h mekkora a kijelzője látom h vannak ott számok de mégsem értem vki?

2011. júl. 28. 10:36
 1/5 bix ***** válasza:
100%

valami típust írhatnál, a linkelt oldalra nem kattintanék ha nem gond... gyártó, típus legalább kéne...

az androidos tabletekben nincs cd olvasó... az androidos tablet pont annyit tud mint egy okostelefon, csak telefonálni nem lehet rajta... kérdés mire kell, milyen programokat futtatnál, stb. ha netezni kell meg levelezni, fb-zni akkor jó lehet. ha játék is benne van akkor érdemes valami jobbat venni az olcsóbbakon szaggat minden kb. minden másra viszont jobban jársz egy netbookkal

2011. júl. 28. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont.
2011. júl. 28. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért kell neked tablet, ha nem is tudod, hogy mire való???
2011. júl. 28. 11:41
 4/5 Cuccster ***** válasza:

"és ebben van CD olvasó mert én nem látok de sztem kellene benne lennie nem? Ja és honnan állapíthatom meg h mekkora a kijelzője látom h vannak ott számok de mégsem értem vki?"

HA szerinted kell benne lenni cd olvasónak, akkor biztos van is.. szerintem kéne a bankszámlámon lennie pár millának mégsincs :)

Úgy állapítod meg, hogy mekkora a kijelző, hogy oda van írva..

Menj be egy számtech boltba és ott informálódj, biztos segíteni fgonak..

2011. júl. 28. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:
jahj bocsi rossz linket raktam be upsz de mindegy
2011. júl. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!