Milyen stílusú fülest ajánlotok zajos helyeken való használatra?
Figyelt kérdés
szóval mi zárja el legjobban a fület azoktól a hangoktól, ami nem a fülhallgatóból jön?2011. aug. 31. 12:46
2/4 anonim válasza:
Nem véletlenül nem gyártanak olyan fülhallgatót ami teljesen szigeteli a füledet, biztonsági okok miatt ez nagyon fontos. A legtöbb ember így sem néz körül, de ha még a hallás-érzéküket is teljsen elvennénk tőlük akkor se-hall se-lát Dömötör " öngyilkos zombik" sétafikálnának fel alá az utcákon. Egyébként a fejhallgató jobban elzárja a hangokat mint a fülhallgató.
3/4 anonim válasza:
dehogynem. a hallójáratosak (agybadugósak) teljesen leszigetelnek mindent. ha rohadtul ordítanak közvetlen melletted, max akkor hallasz meg valamit. mondjuk ezek között is vannak szigetelésbeli különbségek, de az én Sennheiserem minden külső zajt szigetel. És annál jobb, minél jobban szigetel. Utcán is így járok és nem hallok semmit, csak a zenét.
4/4 anonim válasza:
Nekem egy Nokia Bluetoth agybadugós headsetem van és abszolut leszigeteli a hangot. Éppen ezért egyáltalán nem szól hangosan de még vonaton is csak a zenét hallom és semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!