Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik éri meg egy kezdőnek...

Melyik éri meg egy kezdőnek Soundsation DG200 BLS vagy Cort AD810 OPBL?

Figyelt kérdés
szeretnék egy olyan gitárt venni ami jól szól és nem megy tönkre 2 év alatt kinéztem ezt a két gitárt és nem tudom h melyiket vegyem megéri a drágább Cort vagy egy kezdőnek megfelel egy olcsóbb Soundsation?
2011. aug. 26. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismerősömnek Cort van és ő nem szereti, mert sz@rul szól, és a nyaka is elgörbült, úgyhogy én erre alapozva nem biztos, hogy azt venném meg (de lehet, hogy egy másik modell már jobb). Mindig próbáld ki mielőtt megveszed, és amelyiket jobbnak érzed. Én már 10 éve gitározom (80 000-ért vettem a sajátomat), és nekem mind a kettő kicsit fura (sz@r) lenne, de neked ezek jók lesznek, csak próbáld ki előtte!!

Én a soundstation-t ajánlom, de ez az én véleményem.

2011. aug. 26. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi ezek után mindenképpen kipróbálom mindkettőt :)
2011. aug. 26. 17:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Elgörbült a nyaka? :D
2014. dec. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!