PS3 tulajok! Sokat multiztok (PSN)?
PS3 at tervezek venni,de nem tudom hogy újat vegyek vagy használtat.
Ha újat vennék akkor legfőképp az ingyenes PSN miatt tenném,de még sosem próbáltam és nem tudom hogy mennyire is tetszik az egész,játszanék e online annyit hogy később azt mondhassam megérte vadiúj gépet vennem.
Vagy pedig egy használt jailbreak-es gépre gondoltam amin a PSN-ért cserébe több játékkal játszhatok,ami (nálam legaláb is) elég fontos dolog.
Szóval ti meg vagytok elégedve a PSN-el,használjátok sűrűn?
A PSN-nel nem kell foglalkozni, nem azon múlik, hogy jó-e a játék, mivel semmi baja, nincs lagg, meg semmi, viszont nem a PSN-en múlik, hogy jó-e egy játék multija.
Ha jó a játék multija, akkor persze multizik az ember.
Pl. Killzone 2-3, egyik legmasszívabb multiplayer.
De van pár ellentét is, aminek szar lett a multija, pl Far Cry 2, exkluzívak közül meg mondjuk Uncharted 2.
Bár nem olyan szar a multija, de nem olyan überistenkirály, mint a single része.
Amúgy azt mondom megéri eredetizni, hiába kevesebb a játék, de jobban értékeled, jobb érzés és többet is játszol vele, meg hamarabb végigtolod 100%-ra, mintha csak letöltenéd, mert akkor a bőség zavara miatt törlöd rögtön, eredetibe meg mire a platináért szenvedsz sokkal többet játszol vele.
Pedig régen én is csak letöltögettem-
köszi a választ
egyébként én is az új PS3 és az eredeti játékok felé hajlok inkább,,csak mivel még nem ismerem annyira a
upsz :)
szóval mivel nem ismerem anyira a PSN-t,így elgondolkoztam hogy melyik is lenne nekem jobb a PSN vagy a több játék.
De val színű hogy újat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!