PS3 tulajok néha nincs elegetek?
Figyelt kérdés
Amikor hazajöttök munkából vagy suliból és már alig várjátok hogy haverokal nyomjatok valami ps3 gamet online erre megint le kell tölteni egy új FW-t (10-15 perc ami örökkévalóságnak tünik) mert kijött a sok kalózkodó csírának valami új ps3 jailbrake vagy tököm tudja mi az!2011. jan. 29. 16:05
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok PS3-as, de szerintem is rohadt idegesítő a sok kis warezos tirpák miatt szopni.
2/5 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDD , első , sztem ha mindenkinek kifizetnéd az eredeti játékok árát akkor biztos nem lenne ennyi .
3/5 A kérdező kommentje:
Akinek nincs pénze ilyenekre az keressen a pénzéhez megfeleö szórakozást!
2011. jan. 29. 16:28
4/5 anonim válasza:
Tényleg idegesítő, hogy nincs 100 mega és tök sok idő, de szerencsére azért nem kell gyakran csinálni.
1-2 éve van meg a ps-em, és eddig csak 2x frissítettem.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Most jut eszembe, 3x-4x frissítettem, de ezt 1,5 évre elosztva is azt jelenti, hogy kb 140 naponta kellett egyszer frissítenem.
Azért ez kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!