Letöltöttem az Adobe photoshop cs4-et. Hogyan kell használni? : )
Pl: a szemem a képen kijelöltem, de a színét nem tudom állítani.
Előre is köszi:)
Kijelölöd, amit át akarsz színezni. Új réteget kell létrehozni, amit kitöltesz xy színnel, és lent katt arra a színes rétegre, és fentebb van a rétegek felett, hogy Normal, s ott addig állítgatod, ameddig nem lesz átlátszó az a réteg, s azzal váltja a színt is, mert nevet nemtok mondani most. :D Rég ps-eztem.
Amúgy itt sok tutorial van:
A Photoshop professzionális képszerkesztő program, amit grafikusok, vágók, DTP-operátorok használnak. Ha neked csak ilyen apróságokra van szükséged, szerintem próbálkozz valami kisebb tudású, egyszerűbben használható, ingyenes programmal, többre mész azzal.
Nem csesztetni akarlak, de ha tényleg csak szórakozni akarsz a fotókkal, és nem komolyan dolgozni, akkor szükségtelen PS-t használnod, az ilyesmit más progik is tudják.
Amúgy kijelölöd a szemedet, majd csinálsz egy új réteget, azt kitöltöd azzal a színnel, amit akarsz, majd a blending mode-ot colorra, multiply-ra, esetleg overlay-re állítod.
Vagy kijelölöd a szemedet, aztán effektet raksz rá, azon belül is color balance-ot, ilyenkor nem kell új réteget létrehozni, de a blending mode-ot az effektrétegen is át kell állítani.
Ha ebből bármit is értettél, akkor a kommentem elejét vedd tárgytalannak, ha teljes homály, amit írtam, keress egy egyszerűbb programot, jobban jársz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!