Letöltöttem az adobe photoshop cs4-et, hogyan lehet vele lábat vékonyitani? Részletesen légyszi
Figyelt kérdés
láb vékonyitás??mell nagyobbitás??2010. ápr. 4. 14:09
2/13 anonim válasza:
Nem megbántásként írom de valószínűleg túl komplikált neked ez a program.
4/13 anonim válasza:
efffects/liqufy és ott próbáld ki az eszközök közül mindet és amelyik a legjobb azzal
5/13 A kérdező kommentje:
köszike a normális válaszadóknak.Nem hiszem el,itt egy csomó ember olyan bunkón tud válaszolni.Ha nem segitessz(tek),akkor minek irtok ide?Túl komplikált,ha kiirok egy kérdést,mert azt éppen nem tudom??pffff....
2010. ápr. 4. 16:53
7/13 anonim válasza:
"Nem hiszem el,itt egy csomó ember olyan bunkón tud válaszolni."
Hidd el, ez a valóság.
"Ha nem segitessz(tek),akkor minek irtok ide?"
Te ha nem veszed a fáradtságot, hogy a Google-ben utána nézz akkor minek hasalsz azonnal ide kérdést írni? Egyébként engem szórakoztat beböffenteni.
"Túl komplikált,ha kiirok egy kérdést,mert azt éppen nem tudom??"
Nem tudom. Komplikált? Hogy érzed?
"pffff...."
péeffeffeffeff
8/13 A kérdező kommentje:
képzeld néztem a goggle-n,de nincs leirva részletesen.és a kérdés nem hozzád szólt,hanem ahhoz aki szivesen segit nekem.nem mindenki olyan bunkó ám,mint egyesek!!!!
2010. ápr. 4. 19:40
9/13 anonim válasza:
ha magadat akarod vagy mást akarsz így megcsinálni akkor mondd meg, hogy foggyon le a lábából és hogy rakasson magána be a csöcsébe szilikont :P :)
10/13 A kérdező kommentje:
utolsó válasziró,nagyon vicces:P
2010. ápr. 8. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!