SEgítség! MInden xbox 360-at lehet flashelni?
Figyelt kérdés
SZóval akarok egyet és mindenki vmi flashelésről beszél és nem tom mi az? vmi olyasmit mondanak hogy ingyen lehet tölteni vagy mi...????2011. aug. 20. 18:51
1/5 anonim válasza:
A flashelés az az hogy másolt játékokkal is tudsz játszani. Nem kell hozzá megvenned az eredetit. És ha jóltudom most már az újakat is lehet, de a régebbieket biztos hogy lehet.
2/5 anonim válasza:
Azt jelenti hogy másolt játékokkal is tudsz játszani és igen ha jól tudom minden fajta Xbox 360-at lehet flashelni (gondolok itt a Fat-re a Jasperre az elitre stb.)
Én egy Xbox 360 Slim és Kinect tulajdonos vagyok és a kinectet se befolyásolja a flashelés. Hátha megspóroltam ezzel a válasszal még 1 kérdést :D.
3/5 A kérdező kommentje:
uhh köszépen gyerekek!!:D
2011. aug. 20. 19:14
4/5 anonim válasza:
Az első 2 elmondta a lényeget. Másolt játékokkal lehete a segítségével a konzolon játszani. Minden fajta készüléken működik.
5/5 anonim válasza:
de multi nem lesz. mondjuk ez nem akkora baj, mert az fps játékok szarok konzolon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!