Digitális rajztábla. Milyet ajánlotok?
Most volt a szülinapom, és kaptam pénzt. Először úgy gondoltam egy új telefont akarok venni, de mostmár feleslegesnek tartom, úgysem szoktam azt birizgálni telefonáláson kívül.. Az ötletet nem vetem el, később majd akarok újat. No, ez mindegy. Arra gondoltam, hogy digitális rajztáblát veszek, mert szeretek rajzolni (gépen jobban, mint papíron.. mert pl. szebbek a színek.). Egérrel szoktam, de úgy nem szeretek :/ (Szóval papíron előre megrajzolom a vázlatát, majd egérrel átrajzolom..) Összesen 30 ezer forintom van, milyen jó minőségű táblát ajánlotok? Maximum lehet drágább egy kevéssel, de nem 100-200 ezresekre gondolok. :)
14/L köszi :D
itt olvashatsz róla és én ajánlom ezt a márkát mert egy ismerősöm is ilyet vett de még nem panaszkodott rá
Wacom-ot érdemes venni,drága,de minőségi
Nekem Trust Slimline WideScreen digitalizáló táblám van az is nagyon jó de a wacom a legjobb arra megér 30.000Ft-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!