Airbrush vagy digitális rajztábla?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy ti mit kérnétek? Egy komplett airbrusht vagy egy digitális rajztáblát?2010. júl. 18. 14:55
1/11 anonim válasza:
Airbrush festést a motoromra :D
2/11 A kérdező kommentje:
Én a felszerelésre gondoltam nem a műre :)
2010. júl. 18. 17:23
3/11 anonim válasza:
Én inkább digitális rajztáblát kérnék, nagyon szeretek gépen színezni, meg rajzolgatni, de egérrel azért nem az igazi, meg azt tényleg alig tudom használni. (:
4/11 A kérdező kommentje:
akkor eddig 1:1
2010. júl. 18. 20:21
6/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem a legnagyobb álmaim közé tartozik a digitális rajztábla. Egy Wacom Intuos 3-ra vágyom, de elfogadnék bármilyet, amely jó minőségű és a mérete A/5 és A/3 között van.
Már nagyon unom a papírra rajzolást, egérrel meg nagyon nehéz.
7/11 anonim válasza:
Én airbrusht kérnék, mert tabletem már van. De amíg nem volt, akkor természetesen az volt az első.
8/11 anonim válasza:
Nekem van egy rajztáblám de ha nem lenne, akkor biztosan azt kérnék. Tényleg nagyon jól lehet vele rajzolni én jól elvagyok veleXD
9/11 anonim válasza:
Én rajztáblát szeretnék... mondjuk az olyan alap, juj. Én még tudok egérrel rajzolni, de meg szeretném próbálni ezt is. Az airbrusht nem ismerem... tudsz róla linket adni, hogy megnézhessem?
10/11 A kérdező kommentje:
fölényesen vezet a rajztábla :) amúgy írd be a youtube-ba hogy airbrush
2010. júl. 23. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!