A lenti RC autó nagyon "gagyi"?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki ennyiért jobbat? Akár használtan is, de csak komplett, menetkész elektromos autó érdekel.
Különben ezeknek mennyi az üzemideje egy töltéssel?
2011. aug. 15. 17:43
1/3 anonim válasza:
Nem, ez egyáltalán nem gagyi. Nekem Himoto Monster Truck van, ehhez sokban hasonlít. Iszonyat sokféle állítási lehetőség, 4kerék meghajtás. Jó cucc. Az is elég sokat mondhat,hogy a nitros verzióban is minden ugyanez,csak a motorja más,de azt jelenti, hogy simán bírja. Én 1,5éve nyúzom. Motorja viszont alap kefés motor. Tehát nem a legerősebb,de azért simán mennek terepen. A gyári akku elég gyenge, érdemes venni hozzá egy 3600mAh akkut, ésegy rendes töltőt,mert a gyári fél napig tölti, míg egy normális 2A-estöltő feltölti egy óra alatt. HA van kérdésed , szólj!
2/3 A kérdező kommentje:
Hali. Közben körbejártam a témát kicsit, meg beszélgettem pár emberrel, csak az a baj, h teljesen az volt az érzésem, h eladni akarnak, és ennek tükrében fényeznek autókat.
Véleményeznéd a lenti két autót? Tudom, h ez már nem az az árkategória, de ...... na majd meglátjuk.
ezek töltőjére is igaz, amit írtál?
Előre is köszi
2011. aug. 16. 18:46
3/3 anonim válasza:
Egyiknél nem írja atöltőt,másiknál meg írja, hogy 400mA tehát gyenge töltő, 2A alatt felejtős. De a két linkelt gép más célra készült. Egyik sziklákat mászik másik enyhe terepen száguld. Ennyival jobbak mint a legelső kérdésben szereplő Himoto, hogy 2,4GHertzes a távirányításuk, kevesebb zavarlehetőségvan emiatt. De Himoto is gyárt ilyet. Sőt , kefe nélküli (Brushless) motorral is, ami már elég vadul megy. pl: [link] Nekem ez van de az alapmotoros változatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!