Kisapám minek kérdezel, ha ilyen begyepesedett agyú vagy és nem lehet meggyőzni? Pc-re a mai játékok Dx10 alatt jönnek ki, iszonyat grafikával, fizikával. Az xbox360 és a ps3 KÖTÖTT hardver. Mikor kiadták csúcs volt, de mára már lejárt. Előnye hogy akadás nélkül futnak a játékok, hátránya, hogy le kell butítani a grafikájukat. A bf3-nál alig tudták megoldani hogy normális fps-sel fusson x360-on. A mai játékoknak már inkább a videokártya kell egy 2 magos de magas órajelű proci már kiszolgálja. Nekem mindkettő van, és hidd el a pc lényegesen szebb. Igaz sokkal többe is van. Vannak mindkét konzolnak exlusív játékai. A halo sosem lesz ps3-mon, és a ps3 god of war sem lesz xbox360-on.
2011. aug. 18. 14:22
13/16 pixelHERO válasza:
Xbox 360-at vegyél, már ha akarsz :D Öszehasonlító videókban mindig a box nyert. Meg nekem is boxom van és még nem csalódtam benne .D
2011. aug. 18. 16:34
14/16 anonim válasza:
pc-n szebb a grafika :D ps3 meg az xbox elmehet a pitsába :D az igazi gémerek pc-n tolják csak ugy megsugom :) nincsenek ps3 lan partyk se xbox lan partyk de pc s lan partyk vannak :P bléé és a bf3 pc re készul nem pedig portolt fos leszz
2011. aug. 18. 18:15
15/16 anonim válasza:
Támogatom az előttem szóló okos úriembert XD
A konzoloknak semmi esélyük sincs egy igazi Gamer Pc-vel szemben.
2011. aug. 18. 20:38
16/16 anonim válasza:
Ugyanaz a játék teljesen más nem annyira stabil pl Cod 7 Boxon a legjobb én mondjuk ps3 on tolom nem hiába Killzone 3 metal gear solid 4 ilyen játékok mellett bukta van a többi platformnak elleve a kz picit lealázza még a Crysist is graffra szóval egyértelmű . Ps3 on igazán exclusive címeket érdemes nézni , mert az ilyen multiplatformos ürgék nem értenek a ps3 procijához és van ami elég ganén jön ki , mondjuk nem mintha nagyon irigyelném igazán ellenfele csak a box mondjuk az exclusive címeket nem nagyon fogja msot egy jó ideig semmi se verni ,de azért Box is egy jó dolog és a multi platform játékok általába jobbak rajta mint Ps3 on . Pc-nek is eléggé beint mivel értenek a multiplatformos taknyokhozzá ha azért kérdezed mert platformot akarsz venni akkor a két konzolon érdemes gondolkodni /figyelni még szerintem bírni fogják egy ideig olcsóbbak mint a pc-k és több jójáték jön ki rá pl pc nem is hallott ilyenről hogy red dead redemption Mass effect pl boxon a legjobb én ps mellett teszem a voksom plusz ingyen van a netes játék bár nem nagyon tolom msotanság neten , mert a sok birka kiöli a multi lényegét mindenből ,de ami jó az jó. De nem mondanám hogyha nekem vágnának egy boxot akkor vissza dobnám vagy egyáltalán elhajolnék :) Pc elől viszont biztos az egy halott cuc már megnézed nagyrésszt ilyen 5-6 éves játékokkal vagy régebbiekkel játszanak az emberek akkora hányadékok jönnek ki rá és olyan minőségbe . Kedvencem mikor kiírja a játék ,hogy nyomd meg az X-box kontrollereden az Y -t ... Aha anyád ennyire foglalkoznak a platformal kár érte ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!