Szeretnék venni egy Xbox-ot, azt szeretném megtudni melyik a jó és hogy mennyibe kerül?
Szóval szeretnék venni egy Xbox-ott azt szeretném megtudni melyik a jó és hogy mennyibe kerül.
GTA4-ig elbírja olyan kéne!És ha meglesz az Xbox és a játék akkor hogyan intézem el az internetet vagy az Xboxos GTA4 hez nem kell internet és hogyha kell akkor meg lehet csinálni internet nélkül??
Érthetőbben? :D Kicsit furcsán fogalmaztál. GTA4-ig elbírja? Ez mit jelent? Minden X360 viszi a GTAIV-t.
Ilyet vegyél: [link]
Egy játékos módhoz nem kell internet, de hogyha online akarod mások ellen csapatni, akkor természetes, hogy kell. Az S modellben (az előbb linkeltben) van wifi, a régebbiekben külön adaptert kell venni hozzá, már ezért is megéri az újabbat venni, persze bőven elég a kábeles megoldás is. Bedugod a netet az ikszdobozba, csinálsz egy LIVE felhasználót. Ilyenkor Silver tag vagy, nem tudsz neten játszani. Elő kell fizetned a Gold tagságra... MS oldalán nem fizetnék, ott 15 ezer egy évre, jó helyeken lehet 8-9 ezerért 1 éves kódot venni, pl. itt: [link]
Ha nem vagy oda a netes vásárlásért, vehetsz kártyát is, amin rajta van a kód. Ebben már nem tudok segíteni, nem tudom, hogy hol vannak jó helyek.
Ha megveszem Microsoft Xbox 360 Slim (250GB)-et és nem akarom Online módban kezdeni akkor megmarad a Gold Tagság..?
És hogyha elindítottam az Online módot de már meguntam vagy nem vettem Gold tagságot és pl.:van nem eredeti játék és avval játszok nem kapok tiltást ugye?vagy csak azért kapok tiltást hogyha ki flesheltetem?
Köszönöm értem!
És hol vehetnék egy Microsoft Xbox 360 Slim (250GB)-ott tudom hogy boltban de hol mégis hol éri meg??
Nem szeretnék rendelni személyesen szeretném megvenni...
Boltot kérlek mondjatok mármint ne webshop-ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!