Pendrive-ról mekkora filmeket tud lejátszani egy LCD tv?
LCD tv vásárlása előtt állok.
Ami nagyon fontos lenne ,hogy a számítógépen levő filmeket (többnyire 2-3 gigás HD filmek) le tudjam egyszerűen játszani. Erre képes egy mai átlagos 37 colos LCD tv?
Ha nem ,akkor milyen lehetőségek vannak még?
A laptopomat rákötöm? AZt hogyan lehet?
Előre köszi!
TV függő. Amikor TV-t vettem utoljára, feltöltöttem pár filmet egy pendrive-ra, és bementem a Saturnba, és bedugtam minden szimpatikus tv-be, kipróbálni mit kezd a filmekkel és a feliratokkal is (a leggyakoribb kódolású filmjeimből raktam fel egyet-egyet). Pl a Sony tv-k alig játszottak le valamit (eléggé DivX függőek, XViddel kb szóba sem állnak), a Samsungok és LG meg elég sok mindent lejátszottak, de náluk is típusfüggő volt.
A legtöbb mostani tv-n van pc bemenet, oda be tudod kötni a lapost is. Sok laptopon van hdmi kimenet is, ez alapnak szokott számítani a tv-ken is most már (persze nem árt megnézni a hátulját).
Köszi a választ!
A legjobb lesz ha bemegyek a Saturnba és kipróbálom..
Ami még érdekelne ,hogy ezzel a kimenettel össze lehet kötni a laptopomat a tv-vel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!