Az MP3-ak manapság mért ilyen olcsók?
Figyelt kérdés
Az LG GD 330 telefonomba akartam füllhallgatót venni,viszont mikor megláttam,hogy 5000 FT egy füllhellgató bele inkább Kb. 2 hónapja vettem magamnak elég jó MP3-mat az Intersparban 2500 FT-ért.Magában azaz USB kábel és Füllhalgató került volna egy rendes szaküzletben 6000 FT-ba.2011. júl. 26. 12:02
1/6 Panda Péter válasza:
nem minden mp3 olyan olcsó. sőt. van ami drágább mint egy okostelefon, de azt más vásárlóközönségnek is szánják.
2/6 anonim válasza:
nem mind az. haverom is vett 3k-ér a tecsóba 2 gigásat aztán 2 nap múlva vitte vissza, mert beszart. mondjuk régen tényleg drágábbak voltak. 7 éve az 1 gigás sansám 40k-ba került, ma meg már 20k-ér osztják a 8 gigás sandiskeket. 1 ipod classic mondjuk még ma is 80 ezer ft.
3/6 anonim válasza:
Remélem azt tudod, hogy a 6 rongyos fülhallgató enyhén jobban szól, mint az a 200 forintos amit belepakoltam az mp3adba.
És egy minőségi mp3 is 15 rongyba kerül.
Telefonból meg mindenből lehet olcsót venni, de az úgy is fog működni, minőség pénzbe kerül.
4/6 anonim válasza:
hát mondjuk azért az az LG szabványú füles is eléggé filléres lehet...
5/6 A kérdező kommentje:
Igen,de magában már Zen Stone-okat 4000 FT-ért osztogatnak aminek elég jó neve van.
2011. júl. 27. 09:46
6/6 anonim válasza:
Az sem valami jó.
Lehet már nem gagyi szar, de a minimum ami alább nem lehet adni az Sandisk Sansa Clip+, 4 gigás kb 10k-ért osztogajták.
És az már tényleg jól szól, meg minden, de ahhoz is elég ratyi fülest adnak, még egy fél milliós mp3-hoz is szar fülest adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!