Xboxon belehet hozni a facebookot meg a youtubot?
Figyelt kérdés
írjátok le légyszi h milyen úton módon tudok felmennin ezekre, köszi2011. júl. 22. 16:58
1/5 anonim válasza:
Tegyél be egy tányért a meghajtóba és arról elindul a facebook. Bakker konzolon játssz, ne fakebookozz.
2/5 A kérdező kommentje:
viccen kívül?
2011. júl. 22. 17:23
3/5 agyfasztkapok válasza:
Én behoztam rajta a youtube-t de a facebook.. nem tudom.. dereng valami mintha az is lenne rajta.. és be lehetne hozni. de nekem bátyám csinálta meg.. én sajnos nem tudom hogyan kell.:/ a connenct-nél kell állítgatni vmit.. vagy csak szimplán be dugod a netet a box-ba aztán a frissítéssel vigyázz... mostanában elég gonosz a Microsoft.:D lazán le bannol.:D de persze csak akkor ha flash-elt az xboxod. a lényeg hogy van rajta.. mind a 2 szerintem. nekem legalábbis volt. de sajnos nem tudom hogyan kell behozni.
4/5 anonim válasza:
Van rajta gagyi facebook ahol tudsz kiírni meg másokat nézegetni, de nagyon butított.
5/5 anonim válasza:
17:34
Az abszolút értelmetlen, totál fölösleges komment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!