Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet PSP-re facebookot rakni...

Lehet PSP-re facebookot rakni programként?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom azt elérni ,hogy mikor megkeresem a hálózatot csatlakozom rá(meg is találja) és azt irja hogy error vagyis nincs jel? Ez mitől van?Az is szerepet játszik sokszor pl:hogyan tartom stb..TANÁCSOKAT SZERETNÉK...
2011. jan. 6. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt most mégegyszer, mert egyszer psp+facebook-ról van szó, aztán azt kérdezed hogyan tudod elérni hogy csatlakozz a hálózatra és azt írja ki, hogy error (míg szerintem te pont az ellenkezőjét akarod).

Írhatnál ilyeneket, hogy pontosan mit állítottál be, stb.

Amúgy ha a netet akarod beállítani az infrastructure mode-ot kell beállítani asszem.

2011. jan. 6. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat igen kicsit hülyén fogalmaztam meg a dolgot szóval:A netet nem tudom elérni mert mikor scannel azt irja van 1 csatorna arra rákattintok elmenti stb..utánna meg kapcsolódni akarok rá és nem indul...valami errort ír ki:) Különben a net a facebookhoz IS kellene bocsi a rossz fogalmazásért....
2011. jan. 6. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Írom hogy hogyan állítom be a netet: scan->megtalálja a csatornát rámek-->Wlan securyty setting: none-->adress settings: easy-->save...lehet ez a baj???
2011. jan. 6. 17:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Még anyit elfelejtettem,hogy rátudok csatlakozni néha csak nem mindig:S mert elvileg nem mind1 neki,hogy hol vagyok a lakásban..stb..amúgy a szomszédnak a WIFI-jét jeleniti meg lehet azért mert gyenge a jel,??
2011. jan. 6. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű a gyenge jel miatt van.

Régebben én is próbálgattam más emberek wifijére rácsatlakozni, és vagy egyáltalán nem sikerült, vagy sikerült, de 2 perc után eltűnt a jel.

Amikor meg saját netre csatlakozok mindig stabil.

2011. jan. 7. 15:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Okés és azt hogyan tudom megoldani ,hogy a sajátomra rátudjak csatlakozni??Ahhoz kell hogy legyen wifi adapter vayg létezik ilyen vagy hogyan?:)
2011. jan. 7. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Router-nek hívják.

5-10 ezerért lehet kapni.

Kezdőknek kicsit nehéz beüzemelni, de azért nem lehetetlen.

2011. jan. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!