Stevestrong kérdése:

Honnan tudom kiolvasni az Xbox360-om régiókódját?

Figyelt kérdés
Az x360-om Pal rendszerű, de még nem találtam olyan PAL-os játékot amit lejátszik, ezért csak regionfree játékokat írtam ki rá. Hogy tudnám megtudni hogy pontosan milyen régiókódú is a kis masinám????
2011. júl. 18. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol lehet megnézni, de próbáld meg azt hogy kiírsz egy NTSC játékot, ha viszi akkor ki is derült hogy NTSC, ha nem akkor valami gubanc lehet.
2011. júl. 18. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztosan nem NTSC rendszerű, mert Európában vásárolták, csak azt nem tudom pontosan h melyik országban (Németország v. Ausztria v Anglia) Szóval ha valaki tud segíteni abban h hol tudom megnézni a régiókódot akkor megköszönném :)
2011. júl. 19. 10:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A játékok PAL, NTSC vagy Region Free-k lehetnek, nincs különbség hogy Anglia, Ausztria vagy Németország, mindegyik PAL.
2011. júl. 19. 14:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Ott a pont!! Kiírtam egy NTSC-s játékot és azt viszi... csak azt nem értem hogy miért csak ezt viszi egy Európában vásárolt gép??? Lehet hogy megvicceltek amikor kiflesselték a gépet és másik olvasót raktak bele, mert előtte nem volt megbontva?
2011. júl. 27. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!