Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez milyen alaplap? Ezt tudtam...

Ez milyen alaplap? Ezt tudtam kiolvasni, Asus N13219 KBN alaplap, nemtudom miért nem megy bele a ddr2 es ram, mert a ddr 3 as videó kari se jó bele akkor ez milyen alaplap? Vagy hol latom pontosan milyen az alaplap?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

a videokártyának semmi köze a ramhoz, videokártyáknál egyébként már ddr5 a legújabb. és ez szerintem ddr3-as alaplap, de ha új, akkor biztos az

videokártyánál az számít, hogy agp vagy pcie

de utánanézek az alaplapodnak...

2011. júl. 30. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
sokat nem tudtam kideríteni, csak azt, hogy nem kbn, hanem k8n. de ha újonnan vetted, akkor biztos ddr3 ram kell bele. és akkor a régi videokártyád agp-s, mert új alaplapban csak pcie van
2011. júl. 30. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
pont az hogy új videókártyám van pci express és ez nem megy bele , viszont raktam bele masikat agpset, de ram nincs benne és sipol folyamatosan, néha szakadozva, és havertol athoztunk ddr2 es ramokat és az se jó bele , nemtom miért ám régebbi alaplap.
2011. júl. 30. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
ősöreg lap ddr1 rammal és agp foglalattal.
2014. jan. 22. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!