Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 slim flashelés. Mikor?

Xbox 360 slim flashelés. Mikor?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A minap vettem egy slim gépet. Mivel előtte azt olvastam hogy már ezeket is lehet flashelni nem aggódtam. Elvittem egy konzol szakihoz és ő mondta hogy még nem jött ki rá. Vagyis pontosabban hogy maga a flash készen van csak a "társaság" aki ezzel foglalkozik valamiért nem akarja nyilvánosságra hozni. A srác szerint 2 oka lehet.

Vagy a Microsoft lefizette őket vagy pedig megvárják amig pár ezer gépet eladnak és csak utána dobják piacra.

Nektek mi a véleményetek? Illetve a szériaszámból/gyártási számból és a belsejében lévő matrica színéből elvileg lehet tudni hogy a gép flashelhető e. Erről tudtok valamit?

Köszi a válaszokat.

Léci ne offoljatok.

2011. júl. 18. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

"Vagy a Microsoft lefizette őket vagy pedig megvárják amig pár ezer gépet eladnak és csak utána dobják piacra"

Összeesküvés elméletnek k*rvagyenge, viccnek még szarabb.

Valóban a slimeket nem nagyon lehet flashelni, szóval buktál egy rakat pénz vagy jófiú leszel és veszel eredeti játékokat...

2011. júl. 18. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy nem offoltál. Amit írtam valós. Nézz utána... Ha nem értesz hozzá vagy legalább nem nézel utána ne kommentelj légyszives. Véleményre illetve válaszokra vagyok kíváncsi nem pedig oktatásra.
2011. júl. 18. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
golemkonzol.hu-nàl màr lehet kapni slim flash-tet XD
2011. júl. 18. 11:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor még1x leírom...

AKI ÉRT HOZZÁ!!!!!!!!!!!!!!

Amit te néztél az nem flash hanem update.... Nem ugyanaz !

2011. júl. 18. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Az miben más?
2011. júl. 18. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!