Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan és mivel jár az xbox...

Pink07 kérdése:

Hogyan és mivel jár az xbox 360 arcade flashelés?

Figyelt kérdés

Na, semmit nem tudok eről, csak azt hogy majd másolt játékokat is visz a gép. De ez mivel jár? Tudom az hogy netre így nem mehetek.

Nekem lassan egyéve lesz meg a gép, és eddig hibátlanul müködik, napi 2 órát, vagy kevesebbet szoktam játszani, vagy filmet nézni benne. De ha ki flashelem, akkor mondjuk a szerencsém elmegy, ugy értve hogy a benyúlás miatt, esetleg, majd jönnek a hibák. vagy ez nem fog közre játszani, meg hallottam hogy mindig kell belle új flas vagy mi, de ezt mindig újró. Higy ez mennyibe kerül, és mit tesznek belle?

2011. júl. 26. 12:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!