Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudom itthon flashelni...

Hogy tudom itthon flashelni az Xbox-om?

Figyelt kérdés

Frissítettem és most nem viszi az írott játékokat. Ezzel a két programmal vagy mivel kéne azt hiszem. Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack(LT+1.9)

JungleFlasher.0.1.84.Beta(250)

Hogy kell ezt megcsinálni?

Vagy jobb ha szakihoz viszem?

2011. júl. 17. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Jobb ha elviszed, amúgy youtuben biztos van értelmes videó róla.
2011. júl. 17. 14:04
 2/4 anonim válasza:
NE NYULJKÁLJ TE HOZZÁ? ha olyan egyszerű lenne nemkerülne 10000ft-be. ha hozzányultál reménykedj egyáltalán,hogy hejre lehet hozni vidd el szakemberhez, ha akarsz még játszani rajta.
2011. júl. 17. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Az is hülye aki 10ért csináltatja, nekem 3ért csinálták egy társasházban..

Amúgy ha slimed van akkor nem is biztos, hogy lehet flashelni.

2011. júl. 17. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A drive key kinyeréséhez egy szett kell 10k körül van! Vagy házilag is lehet készíteni mint pl én is ithon csináltam egy ilyet! Az a legnehezebb aztán csak egy sata kábel kell meg egy egy via chipset! aztán amit írtál azall kell meg flash-elni!! De szentem amíg nincs meg a key addig otthon ne kezd, hozzá mert simán el flashelheted és egy új xbox kell hozzá!
2011. júl. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!